Menu

Gezonde hondensnacks

Gezonde hondensnacks zijn snacks die bijdragen aan het algemene welzijn van je hond. Onze snacks worden op een natuurlijke manier gedroogd, met schone lucht, en zijn hierdoor écht 100% natuurlijk. Dus met geen enkele kunstmatige toevoeging (geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen pesticiden, geen suiker, geen conserveringsmiddelen).

Voordelen gezonde hondensnacks

Naast dat je hond het verdient om goed te eten, bieden de snacks meerdere voordelen.

  • Gezonde snacks zijn vaak rijk aan essentiële vitamines, mineralen, en andere voedingsstoffen die bijdragen aan de gezondheid van de hond.
  • Gezonde snacks zijn meestal laag in calorieën en bevatten weinig vet, wat helpt bij het handhaven van een gezond gewicht.
  • Snacks gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen zijn gemakkelijker te verteren en verminderen de kans op maag- en darmproblemen.

Gezonde snacks zijn niet alleen gunstig voor het reinigen van tanden en het verminderen van tandplak en tandsteen, maar ze spelen ook een belangrijke rol in het bevorderen van het welzijn van je hond. Het kauwen op deze snacks heeft een kalmerend effect, wat helpt om stress en angst te verlichten. Dit kan bijzonder fijn zijn in situaties waarin honden zich anders bijvoorbeeld gespannen zouden voelen. Door je hond regelmatig gezonde snacks te geven, ondersteun je niet alleen zijn tandgezondheid maar ook zijn algehele mentale en emotionele balans.

Welke gezonde hondensnacks zijn er?

Elke hond is uniek, niet alleen in grootte, maar ook in wat betreft geschikte voeding en snacks. Snacks worden vaak gebruikt als beloningen of trainingssnoepjes. Dogbite biedt daarom een breed scala aan opties, variërend van konijnenhuid en kophuid tot runderpens en vis, elk met een andere hardheid.

Het vinden van de juiste snack kan overweldigend zijn vanwege het brede aanbod en de variatie in honden. Maar daarvoor hebben we de snackfinder ontwikkeld, waarmee jij in een paar stappen de perfecte snack voor jouw hond vindt.

Nog steeds lastig om te weten welke snacks het beste bij jouw hond passen? Geen probleem! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Hoeveel snacks mag mijn hond?

Veelal adviseren wij de 10% regel. 10% van de voeding van jouw hond, mogen uit snacks bestaan. Daarbij is het belangrijk dat voeding en snacks op elkaar afgestemd worden. Want als je eiwitrijke snacks geeft, zou dit in de ‘normale’ voeding beperkt kunnen worden. Anders kan de hond wellicht klachten krijgen

Wat wil je nog meer?

Jij wil toch alleen maar dat je hond tevreden, vrolijke en gezond is? Dat je voelt dat je je favoriete viervoeter goed verzorgt? Laat ons daar aan bijdragen!

Kleine greep uit onze gezonde hondensnacks