Menu

Over Dogbite

Wie zijn wij?

In 2011 zijn wij hobbymatig, met passie voor honden, begonnen met het verkopen van enkele natuurlijke hondensnacks. Wij als hondenliefhebber konden er van genieten dat onze honden destijds aan het smullen waren van de natuurlijke snacks en gunden dit ook andere honden.

Een blije hond is een blije baas.

Uiteindelijk is onze hobby uit de hand gelopen en ons dagelijks werk geworden. Wij zijn een familiebedrijf en inmiddels is ook de tweede generatie gestart met het werken voor Dogbite. Ons team is tot op heden gegroeid naar in totaal 9 mensen.
Hier zijn wij ontzettend trots op!

Onze missie is: Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Wij vinden dat iedere hond een gezonde, kwalitatieve snack verdient voor een betaalbare prijs. Wij hebben bewust gekozen voor uitsluitend kauwartikelen en voeding, zodat wij hier ons op kunnen specialiseren. Dit betekent dat wij voor jou en jouw viervoeter één van de ruimste assortimenten aan gezonde hondensnacks en voeding kunnen aanbieden.

Om de kwaliteit van onze producten hoog te houden, verwerken en verpakken wij bijna alle producten zelf. Dit betekent dat wij de producten in bulk inkopen, deze selecteren, verwerken en verpakken. Doordat we zicht hebben op alle handelingen in dit proces en daar kritisch op zijn, maakt onze natuurlijke hondensnacks toch wel uniek!