Menu

Hypoallergene hondensnacks

Hypoallergene hondensnacks zijn snacks die een laag risico hebben op allergische reacties bij honden. De snack zijn graan- en glutenvrij en vaak gemaakt van diersoorten die veel minder (of niet) in hondenvoeding wordt gebruikt, zoals eend, konijn, geit, lam en hert.

Deze snacks bevatten enkelvoudige eiwitbronnen (1 eiwitbron) en daardoor geen veelvoorkomende allergenen zoals tarwe, maïs, soja en bepaalde vleessoorten. Ook zijn deze snacks vaak geschikt voor honden van alle leeftijden, van puppy’s tot senioren!

Waarom kiezen voor hypoallergene hondensnacks?

Hypoallergene hondensnacks bieden specifieke voordelen voor honden met voedselallergieën of -intoleranties.

  • Het belangrijkste voordeel van hypoallergene snacks is dat ze de kans op allergische reacties bij honden aanzienlijk verkleinen.
  • Veel honden met voedselallergieën hebben last van huidproblemen zoals jeuk, roodheid en haaruitval. Door over te schakelen op hypoallergene snacks, kunnen deze symptomen vaak worden verminderd of zelfs volledig verdwijnen
  • Hypoallergene snacks zijn gemakkelijk te verteren, wat helpt bij het verminderen van maagklachten en andere spijsverteringsproblemen.
  • Hypoallergene snacks bevatten geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen of vulstoffen. Daarnaast ook geen toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen!

Welke hypoallergene hondensnacks moet ik kiezen voor mijn hond?

Precies weten welke hypoallergene snacks bij jouw hond passen? Probeer eens onze snackfinder! Door een paar vragen te beantwoorden over jouw hond, filteren wij alleen de snacks die bij de smaak, de leeftijd en formaat van jouw hond passen.

Nog steeds lastig om te kiezen, of heb je een specifieke vraag over onze snacks? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Kies voor hypoallergene hondensnacks om ervoor te zorgen dat je trouwe viervoeter gelukkig, gezond en vrij van allergieën blijft. Je hond zal je dankbaar zijn voor de zorg en aandacht die je besteedt aan zijn dieet!