Menu

Natuurlijk gedroogde hondensnacks

Natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn snacks zonder toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen. De snacks worden op een natuurlijke manier gedroogd en zijn hierdoor écht 100% natuurlijk. Dus met geen enkele kunstmatige toevoeging (geen suiker, geen conserveringsmiddelen).

Voordelen natuurlijke hondensnacks

Naast dat bij gedroogde hondensnacks de smaak op z’n puurst wordt gehouden, bieden de snacks meerdere voordelen.

  • Natuurlijke hondensnacks hebben een hoog vleesgehalte. Dit zorgt ervoor dat honden de snacks vaak lekkerder vinden.
  • De snacks worden goed verteerd door honden.
  • Door natuurlijke droging en geen toevoegingen, kunnen allergische reacties worden voorkomen. Simpelweg omdat direct duidelijk is wat de snack bevat.
  • Snacks zorgen voor een gezonde kauwkwaliteit bij honden. Deze werkt in vele gevallen kalmerend.
  • Uit ervaringen weten we dat de natuurlijke hondensnacks zorgen voor een beter en gezonder gebit met minder tandplak.

Welke natuurlijke hondensnacks zijn er?

Elke hond is natuurlijk verschillend. Niet alleen in formaat, maar ook zeker in passende voeding en snacks. Daarnaast worden de snacks ook vaak als beloningsnoepjes of trainers gebruikt. Rekeninghoudend met deze verschillende soorten, biedt Dogbite een uitgebreid assortiment. Van konijnenhuid tot kophuid en van runder pens tot vis. Allemaal met ook nog eens een andere hardheid.

Omdat er zoveel aanbod is en omdat er zoveel verschillende honden zijn, kan het vinden van de juiste snack wellicht voelen als een grote zoektocht. Maar daarvoor hebben we de snackfinder ontwikkeld. In een paar stappen heb jij de perfecte snack voor jouw hond.

Weet je dan nog steeds niet welke snacks het beste bij je hond passen? Geen probleem! Neem hiervoor vrijblijvend contact op!

Wat wil je nog meer?

Jij wil toch alleen maar een tevreden, vrolijke en gezonde hond? Waar je lekker mee kunt knuffelen? Laat ons daar aan bijdragen!

Kleine greep uit onze natuurlijke gedroogde hondensnacks