Menu

De opbrengst is bekend!
Deze onderstaande actie heeft samen met jullie 350,00 euro opgeleverd. Wij willen jullie enorm bedanken voor de deelname en ook dank namens alle dieren die hiermee geholpen kunnen worden.
Wij hebben het bedrag van 350,00 euro gedoneerd aan www.houseofanimals.nl.

Hieronder bericht  van houseofanimals:

Beste Dogbite dierenvriend,

Namens alle dieren en namens Alexandra van de opvang Sirius in Kiev, wil ik je heel hartelijk danken voor je donatie van € 350,00 euro. Jouw steun is niet alleen hartverwarmend, maar ook onmisbaar om de 3000 dieren in Kiev te redden van een hongernood.

Wil je op de hoogte blijven van deze actie, volg dan onze Facebook pagina waar we dagelijks een update plaatsen.

Hartelijke groet

Karen Soeters

Karen Soeters
Founder House of Animals

Dogbite doneeractie Oekraïne
Actie geldig van 11 t/m 13 maart

Wij kijken, waarschijnlijk net als jullie, met tranen in onze ogen naar de situatie in Oekraïne. Dit verdient niemand, geen mens en dier! Niemand heeft hierom gevraagd. Een ongelooflijke schrijnende situatie waar we graag voor in actie komen. Moeten komen vinden wij! Wij willen graag ons steentje bijdragen, maar kunnen dit niet alleen. Wij hebben daarin jouw hulp nodig,  want samen staan we sterk!

Op dit moment zijn we in gesprek met een grote dierenorganisatie uit Nederland die in actie komt voor de dieren in nood in Oekraïne die ook daadwerkelijk het risico neemt door naar de dieren in Oekraïne te gaan! Wij vinden het belangrijk dat het geld wat we gaan doneren op de juiste plek aankomt en goed besteed wordt.

Onderstaande actie is nu verlopen.

Help jij ons ook mee?

Actie start op vrijdag 11 maart en duurt tot en met zondag 13 maart 23.59 uur. Bestel jij een mix snack pakket op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan doneren wij bij ieder besteld mix pakket €3,-. De opbrengst zullen wij in week 12 bekend maken. Alle kleine beetjes helpen. Doe mee en steun de dieren in Oekraïne! Klik HIER om direct een mix snack pakket te bestellen.