Menu
dogbanner

Wat vinden onze klanten?

10
van de 10

Beoordeling van: Anoniem uit Rotterdam op 18-08-2022

Prima!

Gewoon goed, goede prijs en snelle levering.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

Reactie van Dogbite
Hoi Wilma, Wat vervelend om te horen dat je hond zo erg last heeft van diarree. Wij hebben nog nooit eerder van onze klanten gehoord dat een hond op ons houdbare worsten zo reageert. Het komt vaker voor dat een hond op nieuw / ongewend voeding met diarree reageert, omdat de spijsvertering eraan moet wennen. Wij verkopen de houdbare worsten meer dan een jaar en hebben uitsluitend positieve reacties. Zijn er nog vragen of wilt u hierop reageren neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via telefoon, Whatsapp of op [email protected] We wensen uw hond van harte beterschap.

10
van de 10

Beoordeling van: Anoniem uit Rotterdam op 18-08-2022

Prima!

Gewoon goed, goede prijs en snelle levering.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Yvonne uit Lommel op 18-08-2022

goede kwaliteit en snelle service

het is al jaren mijn favoriete webshop voor gedroogde snacks , snel bereikbaar , vriendelijke mensen en goede kwaliteit

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

1
van de 10

Beoordeling van: Wilma uit Almere op 15-08-2022

Mijn hond, een bull terriër, kreeg enorme diarree met bloed van de houdbare worst 100% paard.

Mijn hond, een bull terriër, kreeg enorme diarree met bloed van de houdbare worst 100% paard.

Zou je deze webshop aanbevelen? Nee

Reactie van Dogbite
Hoi Wilma, Wat vervelend om te horen dat je hond zo erg last heeft van diarree. Wij hebben nog nooit eerder van onze klanten gehoord dat een hond op ons houdbare worsten zo reageert. Het komt vaker voor dat een hond op nieuw / ongewend voeding met diarree reageert, omdat de spijsvertering eraan moet wennen. Wij verkopen de houdbare worsten meer dan een jaar en hebben uitsluitend positieve reacties. Zijn er nog vragen of wilt u hierop reageren neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via telefoon, Whatsapp of op [email protected] We wensen uw hond van harte beterschap.

8
van de 10

Beoordeling van: Terwe uit Lombardsijde op 14-08-2022

Kwaliteit volle producten

Dit is nu mijn 2 de bestelling. Dus ik ontdek beetje per beetje het gamma. Tot nu toe valt alles in de smaak bij mijn honden.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Berto uit Denekamp op 14-08-2022

Lekkere snacks en eten voor de hond

Had contact gehad via de telefoon om iets te bestellen wat dezelfde middag op verzoek nog snel is ingepakt. Volgende dag al in huis.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Jan uit Ursel op 14-08-2022

Erg gevarieerde, kwaliteitsvolle producten aan scherpe prijzen!

De website is erg overzichtelijk en je kan bovendien gebruik maken van verschillende filters. Dogbite levert kwaliteitsvolle producten en dit aan scherpe prijzen. Bovendien gebeurt de levering erg vlug en vlot. Een echte aanrader!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Katleen uit Dipenb op 14-08-2022

Topservice!

Topservice!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Loes uit Dordrecht op 14-08-2022

Al jaren klant. Perfecte spullen, betrouwbaar adres.

Heel goede snacks en voeding voor uw hond!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Odette uit Poortugaal op 13-08-2022

Ruime keuze, goede producten en snelle service

1 van mijn honden heeft intolerantie voor een heleboel 'standaard' diersoorten. Die de ruime keuze bij dogbite mbt andere diersoorten kan mijn hond toch heerlijke snacks eten. Ook de paardenworst bevalt hier prima!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Ineke uit Bergen op Zoom op 13-08-2022

Hele goede adviezen.

Goede adviezen gekregen voor onze hondjes, ze vinden de producten heerlijk.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Jasper uit Tiel op 13-08-2022

Vlotte levering, goede kwaliteit snacks

Overzichtelijke website met een handige tool om de juiste snacks te kiezen. Levering was vlot en goed verpakt, kortom fijne ervaring!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Kristina uit Hombeek op 13-08-2022

Super

Hele snelle verwerking en verzending! Alles tip top in orde.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

6
van de 10

Beoordeling van: Elise uit Langeveen op 12-08-2022

Worst konijn

Ik hen er 1 geprobeerd...zijn er meer gevallen bekend dat dat hond er diarree vsn krijgt en spuugt? Ik wil t nog 1 dag proberen..kan ik het anders retourneren? Mvg elise vrerink

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

Reactie van Dogbite
Hoi Elise, Wij hebben geen reacties gehad dat de hond ervan moet spugen. Diarree kan altijd, ligt er ook aan hoeveel je de hond geeft. Ook nooit te koud geven. Soms moet de hond ook eerst aan de voeding wennen. Als er meer vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen u goed advies geven. Gr, Dogbite Team

10
van de 10

Beoordeling van: Y uit Lelystad op 11-08-2022

Goed!

Ik ben erg tevreden,de site is duidelijk de verzending gaat snel,je wordt goed geïnformeerd over de staat van de bestelling en het tijdstip dat het pakket wordt bezorgd. Ga zo door!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Aprill uit Duffel op 11-08-2022

Uitgebreid gamma en snelle levering!

Er is zo’n uitgebreid gamma aan snacks e.d. aanwezig dat ik keuzestress kreeg voor onze nieuwe pup. Zalig gewoon! Vlotte communicatie via mail van de bestelling en snel verzonden! Een aanrader.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Karen uit Enschede op 11-08-2022

Geweldig

Duidelijke website en heel snel bezorgd gewoon super

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: René uit Apeldoorn op 11-08-2022

Super producten en zeer klantvriendelijk

Koop al jaren snacks voor mijn teckels en ben zeer tevreden. Altijd oplossingsgericht bij mogelijk verkeerde bestelling. Kortom een fijn online bedrijf mer betrouwbare producten.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

8
van de 10

Beoordeling van: Patricia uit Wissenkerke op 11-08-2022

Superservice maar luna mist de proefjes

Ik kanis anders zeggen dat bestellen makkelijk snel enz is maar onze Luna mist de koekjes. Als de zak voer binnenkomt is ze natuurlijk meteen enthousiast. De ton word gevuld met lekkere brokken en ze zou er meteen wel een bakje van lusten. Normalter zit er altijd een proefpakket van een lekkere hondensnack. Zo kan ik ze mooi ff afleiden maar de laatste tijd zit er helaas geen extra verassing in de geleverde doss. Wij hopen dat er de volgende keer weer wat bij zit.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

Reactie van Dogbite
Hi Patricia, Wat leuk van je mooie review. Normaal krijg je altijd een klein extraatje bij een bestelling boven de 50 euro. Wij geven jou de volgende keer zeker een extraatje. Geef dit maar aan bij een volgende bestelling in "opmerkingen" dan zullen we voor jou hond een extraatje erbij doen. Gr, Dogbite Team.

9
van de 10

Beoordeling van: AE uit Zwolle op 11-08-2022

Goede producten, snelle levering

Constante goede kwaliteit

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marieke uit Vlaardingen op 08-08-2022

Firma waar ik steeds weer terug kom

Goede overzichtelijke site. Heel veel keuze, ook voor honden met een voedsel allergie Supersnelle levering Ga zo door, ben heel blij met jullie

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Leandra uit Zoetermeer op 07-08-2022

Toppp

Super snel bezorgd, netjes verpakt ben zeer tevreden

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

8
van de 10

Beoordeling van: Yana uit Wenduine op 07-08-2022

Snelle levering, uitstekende trainingssnoepjes

Voor de hondenschool wou ik gezonde trainingssnoepjes, en deze heb ik zeker gevonden bij dogbite. De hond let zeer goed op hiermee in de les :).

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Eefje uit Temse op 06-08-2022

Hond blij, baasje blij

Niet alleen een super snelle levering, maar ook alles mooi verpakt. Een proevertje erbij gekregen en het belangrijkste de hond is er zeer tevreden mee.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Yolande uit Zemst op 05-08-2022

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik bestelde al een aantal keer bij Dogbite. Steeds vlotte en snelle levering in België en onze hond vindt alles superlekker!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Ann Persiau uit Waasmunster op 05-08-2022

Prima kwaliteit/ prijs

Prima kwaliteit/prijs, snelle levering

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja