Menu
Spring nature landscape with bright yellow blooming flowers

Wat vinden onze klanten?

10
van de 10

Beoordeling van: Rani uit Herselt op 12-04-2024

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs!

Overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Rani uit Herselt op 12-04-2024

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs!

Overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Carmen uit Den Haag op 12-04-2024

Snel en betrouwbaar.

Producten van goede kwaliteit snel geleverd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Gerrie uit Valburg op 12-04-2024

Zeer goede ,betaalbare producten.

Goede producten, voor een mooie prijs . Snel afgehandeld.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Edith J. van der Sluis uit Oudehorne op 12-04-2024

Altijd prima service

Service is prima. Wordt netjes verzonden en snel

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Kristina uit Hombeek op 12-04-2024

Top!

Altijd zeer snelle verwerking en verzending van de producten. Klantenservice is top en je krijgt snel antwoord. Top bedrijf!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Esther uit Middelburg op 12-04-2024

Gezonde snacks voor mn honden

Mijn honden zijn dol op al het lekkers wat jullie hebben. Er is zoveel keuze en ook allemaal uit de EU zonder toevoegingen. Ik ben erg blij met jullie.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Mirjam uit Texel op 11-04-2024

Ruim aanbod

Webshop met veel keuze. Van alles te krijgen voor redelijke prijzen. Netjes verpakt Aanrader

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

7
van de 10

Beoordeling van: Shirley uit Dieren op 11-04-2024

Goed overzicht en snelle levering.

Goed overzicht en snelle levering. Had bijna geen botten meer voor de honden, snel 1 kg besteld en super snel afgeleverd. Scheelt weer een rit naar de intratuin in Arnhem. Want daar koop ik de kophuid botten. Moest zelf wennen dat bij Dogbite per kg wordt verkocht, bij intratuin is dit per staaf, dus ook nog zelf zagen!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Fleur uit Amsterdam op 11-04-2024

Fantastisch; snel en goede kwaliteit!

Over 2,5 week gaan wij onze lieve puppy ophalen. Op aanraden van de fokker bij dogbites gezonde snackjes besteld en ze zijn goed verpakt en snel geleverd!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Wina uit IJlst op 11-04-2024

Perfecte website en eerlijke producten mijn doggy is blij

Perfecte website en eerlijke producten mijn doggy is blij

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Ruud Bergkamp uit Hengevelde op 11-04-2024

goede kwaliteit / prijsverhouding

afspraken worden goed nagekomen

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: LC uit Bedum op 10-04-2024

Geweldig

Mijn hondje Donut vindt de vlees worsten heerlijk en eet smakelijk elk dag zijn bakje leeg. De snacks zijn ook heerlijk . Zolang de hond het lekker vindt is het baasje ook blij.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Willeke uit Axel op 10-04-2024

Heel tevreden

De honden vinden het allemaal even lekker! Wordt goed verpakt en snel bezorgd!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Gert uit Heemstede op 10-04-2024

Goede kwaliteit goede prijs en snel geleverd

.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Lisanne uit Leeuwarden op 10-04-2024

Altijd boven verwachting ❤️

Ik ben ontzettend blij met jullie producten en service. Mijn aussie Lexi is gek op jullie snacks, met in het bijzonder de runderhuid bonken. Het is fijn dat jullie zo gunstig geprijsd zijn, zo blijft het betaalbaar om Lexi gelukkig te maken met haar lievelings botjes. Daarnaast worden de pakketjes altijd netjes en snel verzonden.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Peter uit Vogelwaarde op 09-04-2024

De reactie en versturen door jullie is snel.

Wij zijn te vreden over de snelle reactie en het versturen . Maar de aflevering van DHL is minder snel. Onze bestelling zou zaterdag afgeleverd worden, toen werd het verzet naar maandag, nu is het weer verzet naar woensdag. Wachten het maar af. Maar kan beter.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Cynthia Kailola uit Bergen (NH) op 08-04-2024

Uitstekend!

groot assortiment; snelle levering.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Dirkje Destiny de Volder uit Goirle op 08-04-2024

Ruime keus en snel geleverd

Zeer goed. Ik bestel hier al geruime tijd hondensnacks en mijn hond is er dol op. Ze hebben een zeer ruime keuze in hondensnacks die je met een handige zoekmachine op de website gemakkelijk kunt doorzoeken. Daarbij acceptabele prijzen en zeer snelle levering. Iedere bestelling tot op heden werd de dag erna al bezorgd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marije uit Schellinkhout op 08-04-2024

Goed kwaliteit natuurlijke hondensnacks

Kwam per toeval bij dogbite terrecht ik voer al jaren natuurlijke voeding en ook de snacks. Heel veel soorten snacks (groot assortiment), ook veel diersoorten zodat ik kan afwisselen. Goede kwaliteit producten en goede prijs. Makkelijk te vinden/zoeken via de site wat je wil. Makkelijk te bestellen en was snel binnen. Volgende keer bestel ik weer.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Myrthe uit Limburg op 08-04-2024

Super!

Ruim assortiment en hele fijne snelle klantenservice. Erg prettig contact gehad over mijn keuzes, waardoor ik snel geholpen kon worden. Super!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Marjan Boesenkool Schuring uit Nieuwleusen op 07-04-2024

Super mooie producten

De honden houden ervan. Goede service en zeer fijne producten

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marie-Louise uit Middelharnis op 07-04-2024

Geweldige, gezonde snacks!

Geweldige snacks en snoepjes voor onze honden. Altijd super snel bezorgd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: José uit Etten-Leur op 07-04-2024

Prima

Goede kwaliteit en veel keuze, snelle levering

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Nancy uit Vliermaalroot op 06-04-2024

Altijd tevreden!

Ik ben altijd tevreden. Mooi aanbod, goede service, snelle levering en goed verpakt. Bestel ook altijd eibdejaarsgeschenken voor mijn klantjes in het trimsalon.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: evelyn Vewilligen uit Zevenbergschen Hoek op 06-04-2024

super

Namens al de teckels van Wind in de Wilgen

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja