Menu
dogbanner

Wat vinden onze klanten?

10
van de 10

Beoordeling van: Manon uit Schiedam op 04-12-2022

Deskundig, behulpzaam, ervaren en snel!

Onze Berner Joep is allergisch voor rund en kip. Dogbite heeft snacks die hij mag eten. Toch kreeg hij diarree. ik werd door dogbite teruggebeld. Ze vertelde dat het aantal eiwitten per dag niet teveel moet zijn. En inderdaad, nu ik er op let heeft Joep geen diarree meer gehad. Super blij!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Manon uit Schiedam op 04-12-2022

Deskundig, behulpzaam, ervaren en snel!

Onze Berner Joep is allergisch voor rund en kip. Dogbite heeft snacks die hij mag eten. Toch kreeg hij diarree. ik werd door dogbite teruggebeld. Ze vertelde dat het aantal eiwitten per dag niet teveel moet zijn. En inderdaad, nu ik er op let heeft Joep geen diarree meer gehad. Super blij!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Ya uit Bergschenhoek op 03-12-2022

Uitstekend

Volgens mijn hond heerlijke snacks, en voor mij een geweldige service.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Patty uit Hengelo op 02-12-2022

Snelle en goede levering

Snelle en attente reactie op mailtjes, fijne producten, ruim assortiment, leuke acties.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Herman uit Emmer-Compascuum op 02-12-2022

Perfect

Top lekkernijen voor de dogs

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Michiel uit Oostkapelle op 02-12-2022

Mooi product

Prima product en betrouwbaar bedrijf.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marion uit Heerlen op 01-12-2022

Super service voor eerlijk food for my dog!!!

Was een lange zoektocht om puur eten zonder toevoegingen te vinden omdat mijn hond een allergie had dit is no nonsens zo puur en eerlijk een super snelle levering! Toppie echt een aanrader ⭐️

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marcel & Jorina uit Rijswijk op 01-12-2022

Top website en zeer vriendelijke mensen!

Kan alleen maar een pluim geven; wij zijn zeer tevreden over deze website. Spullen zijn uitstekend en onze doggies zijn ook zeer tevreden. Altijd behulpzaam als je vragen hebt en ook een duidelijk antwoord. Dus heel graag tot de volgende keer!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Jan de Bourgraaf uit OOSTERBEEK op 01-12-2022

Prima zaak!

Altijd goede kwaliteit gehad, snel geleverd

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Diana Schothans uit Almelo op 01-12-2022

Geweldige gezonde en lekkere snacks

Onze honden vinden al jullie snacks heerlijk en doen het ook geweldig op de schapenvet met knoflook

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: RM uit Den Haag op 01-12-2022

Goede service na verkeerde levering

Per abuis een verkeerde levering van mijn bestelling. Werd goed opgelost door het juiste artikel x2 opnieuw te sturen. Maar goed, moest dan ook zelf de porto voor de retour betalen ;-)

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Dave Ubachs uit Venlo op 01-12-2022

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit snacks en staafjes. Snel besteld en snel geleverd..

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: eva uit Hoofddorp op 29-11-2022

geweldig voor de spijsvertering

onze drie teckels eten al een jaar de verse worst van Dogbite. Ze smullen er van en hebben heel goede ontlasting. De oudste heeft al zijn hele leven een gevoelige buik. Om de haverklap bloederige diaree en dan antibiotica nodig hebben. We hebben zoveel verschillend voer geprobeerd !Met de verse worst en het lekkers voor tussendoor van Dogbite is zijn ontlasting goed en geen diaree meer.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Caroline uit Ridderkerk op 28-11-2022

Super!

Snel geleverd, prima producten!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Mariska uit Maartensdijk op 28-11-2022

Leuk bedrijf!

Ik heb hier voor het eerst een bestelling gedaan. Ze hebben mooie producten voor een goede prijs. Ook reageren ze via Whatsapp snel en vriendelijk op je vraag. En bij de bestelling zat er ook nog een klein proefzakje om te proberen. Echt een aanrader dus!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Sabine uit Hilversum op 27-11-2022

Goede kwaliteit

Kauwplaten rund xl staan garant voor een flink aantal uren kauwplezier

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Arjan uit Gerwen op 27-11-2022

Onze hond blij, wij blij

Lekkere snacks en goede service. Enige wat onze Fleur mist is een hertengewei. Maar voor de rest top.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Pico uit Den Haag op 27-11-2022

Hele snelle levering, super goede producten.

Kwaliteitsproducten voor een geweldige prijs èn ook nog eens snel geleverd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Manuela Maassen uit Diepenheim op 27-11-2022

Snelle en vlotte levering

Ze tevreden over de snelle en vlotte levering. De producten zijn prima verpakt. En zien er goed uit

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Thea Brandwijk uit Groot-Ammers op 26-11-2022

Supergoede snacks en houdbare wordtrn

Vriendelijke mensen en goed advies. Alle woefies zijn gek op de snacks AAA+

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Anoniem uit Rotterdam op 25-11-2022

Altijd heel goed!

Natuurlijke hondensnacks, goede prijzen, zeer goede service, snelle levering!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Hilbert uit Tiendeveen op 25-11-2022

Goede kwaliteit en levering.

Geleverde producten zijn altijd goed, reële prijs en vlotte levering.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Stéphanie uit Berlaar, België op 24-11-2022

Topservice

Snelle levering en enorm veel keuze. Gezien wij 6 honden hebben zijn de aanbiedingen ook altijd leuk meegenomen.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Ellen uit Emmeloord op 24-11-2022

Product is zoals wordt omschreven, uitstekend!

Runderkophuidplaten prima kwaliteit

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Lia Majoor uit Bodegraven op 24-11-2022

Super goed

Super snel geleverd Me hond is er gek op

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: E.J. uit Oudehorne op 22-11-2022

weer top geregeld

Super geregeld keurig verpakt en verzonden.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja