Menu
dogbanner

Wat vinden onze klanten?

10
van de 10

Beoordeling van: Diana uit Almelo op 28-01-2023

Geweldige snacks

Onze honden vinden de snacks geweldig en de schapenvet met knoflook werkt ook super.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

Reactie van Dogbite
Hallo N, Bedankt voor je review! Wij lezen dat de nieuwe website voor jou niet fijn werkt als je al weet wat je wilt bestellen. Als je een account hebt dan kun je via jouw account een her-bestelling plaatsen. Ook kun je de producten als favoriet aanvinken door op het hartje te klikken. De favoriete producten worden dan automatisch in jouw account weergegeven waardoor je deze ook sneller kunt bestellen. Wellicht helpt dit jou om bij een volgende keer sneller en makkelijker te bestellen. Voor meer uitleg hierover neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Team Dogbite

10
van de 10

Beoordeling van: Diana uit Almelo op 28-01-2023

Geweldige snacks

Onze honden vinden de snacks geweldig en de schapenvet met knoflook werkt ook super.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Mandy uit Huissen op 28-01-2023

Vlotte levering, handige website, hondensnacks zijn heel geliefd!

De hondensnacks zijn erg geliefd bij onze hond. De website is handig in gebruik. Je kan eerdere bestellingen herbestellen of na aanpassing opnieuw bestellen. De levering is redelijk snel en netjes verpakt met altijd een extraatje voor de hond om te proberen. Bovendien alles natuurlijk, dat is de grootste plus!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: claudia uit weert op 28-01-2023

producten zijn zoals ze beloofd worden

producten zijn goed, levering met dhl minder. eerst verkeerd gesorteerd. daarna rijdt hij weg bij leveren terwijl hij ziet dat we thuis zijn dat is wel jammer. Maar hier kan DOGBITE niets aan doen. Zij leveren goede kwaliteit koekjes.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Mathilde Vulker uit Enter op 27-01-2023

erg goed

goed advies, snelle levering mijn honden zijn er dol op

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Mandy uit Puttershoek op 27-01-2023

Voor herhaling vatbaar

Voor het eerst besteld op aanraden van een vriendin. Ik vond het duidelijk en overzichtelijk. Heb altijd honden gehad maar nu voor het eerst een pup. Vind het fijn dat bij de producten staat voor welke leeftijd het is. Zo heb ik de juiste keuze kunnen maken. Puppy pakket is ook goed ontvangen, blij mee

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Anthonia uit Rotterdam op 27-01-2023

Zuiver eten en snelle service

Mijn Frenchie mag alleen maar paarden snacks en eten enz, dat is helaas noet goedkoop, maar dan moet het wel goed zijn. Dot zijn perfecte kleine beloning snacks, Rodger is er do op. Bovendien erg snel geleverd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Jan de Bourgraaf uit Oosterbeek op 26-01-2023

puur natuur, gezond voor de hond

Fijne ervaring met Dogbite. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: M. uit Hoogeveen op 26-01-2023

Goede kwaliteit snacks

Goede kwaliteit, voor een goede prijs

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marcel en Jorina uit Rijswijk op 26-01-2023

Goede service en snelle levering!

Dank weer voor de snelle levering. De hondjes zijn weer blij met hun brokken en heerlijke snacks.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Peter uit Haaksbergen op 26-01-2023

Gemakkelijk besteld, eenvoudig afgehaald

Gedroogde eendensnack voor onze hond besteld en afgehaald. Snel duidelijkheid, prettig contact. Zeker aanbevolen!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Coby uit Ede op 26-01-2023

Heel goed

Alles is volgens afspraak

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

8
van de 10

Beoordeling van: Tineke uit Sibculo op 23-01-2023

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mijn hond vindt alles lekker!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Loes uit Apeldoorn op 23-01-2023

Prima

Prima

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Erna uit Markelo op 23-01-2023

Ruim assortiment en snelle levering

Onze hond heeft gevoelige maag en darmen. Door een grote variatie in diersoort, voeding en assortiment moet je haast wel kunnen slagen. Super snelle levering. Dus alles is dikke prima!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: John uit Leende op 23-01-2023

Geweldige producten en snelle levering

Geweldige producten en snelle levering. Onze hond is dol o de producten zoals de einder luchtpijpen en vis producten

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Evelyn uit Zevenbergschen Hoek op 22-01-2023

super

ik ben zeer tevreden ,snelle levering en super leuke puppy pakketjes

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: MT uit Almere op 22-01-2023

Prima producten en service

Mooie producten voor de hond, zij is er dol op. Snel in huis.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Miriam uit Haarlem op 22-01-2023

Top

Altijd vriendelijk en snel p

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: J uit Almelo op 21-01-2023

Mooie producten

Ik bestel al langer bij Dogbite. Ze hebben een mooi assortiment, de website geeft over het algemeen goed weer middels foto's en informatie hoe groot/hard de producten zijn. Levering is snel. De honden zijn dol op alle snacks.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Johanna uit Amsterdam op 21-01-2023

Prima kwaliteit en service

Prima prijs, ruime sortering.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Marjon uit Nijmegen op 21-01-2023

Goede kwaliteit

Heel tevreden! Snel geleverd en goede kwaliteit. Onze honden zijn er dol op.

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

10
van de 10

Beoordeling van: Sofie uit Relegem op 20-01-2023

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Ik ben heel tevreden!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: N uit Ridderkerk op 20-01-2023

Betrouwbare zaak met prima producten

Grote keuze met prima producten. Ik vind alleen de nieuwe website nog steeds een ramp, heel onhandig als je al weet wat je wilt bestellen

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

Reactie van Dogbite
Hallo N, Bedankt voor je review! Wij lezen dat de nieuwe website voor jou niet fijn werkt als je al weet wat je wilt bestellen. Als je een account hebt dan kun je via jouw account een her-bestelling plaatsen. Ook kun je de producten als favoriet aanvinken door op het hartje te klikken. De favoriete producten worden dan automatisch in jouw account weergegeven waardoor je deze ook sneller kunt bestellen. Wellicht helpt dit jou om bij een volgende keer sneller en makkelijker te bestellen. Voor meer uitleg hierover neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Team Dogbite

10
van de 10

Beoordeling van: Loes uit Dordrecht op 19-01-2023

Al jaren heel erg goede ervaringen, service en producten. Een aanrader!

Perfect!

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja

9
van de 10

Beoordeling van: Marja uit Hollandsche Rading op 16-01-2023

Snelle levering grote keuze

Enorme keuze, snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding, altijd een extraatje bij je bestelling. Keurig verpakt

Zou je deze webshop aanbevelen? Ja